Allt inom markarbeten & vinterunderhåll
Kontakta Firma Gräv & Last direkt här »

Start

Tjänster

Firma Gräv & Last erbjuder kvalitéarbeten inom alla slags förekommande markarbeten bland annat: stenläggning, stenläggningsarbeten, dränering, grävning, och avloppsgrävning.

 

Stenläggning/stenläggningsarbeten - marksten och plattläggning

Idag har det blivit mer och mer populärt att använda marksten och plattor på tomten, vi hjälper gärna till med stenläggningen. Samtidigt ger vi tips och råd om material, kostnader med mer.

 

Grävning - grundgrävning, avloppsgrävning etc.

Det finns mycket att tänka på innan man påbörjar en grundgrävning, Gräv & Last har lång erfarenhet och har utfört ett stort antal markarbeten. Vill du ha hjälp med Villagrunden, Garagegrunden, Poolgrunden eller kanske hjälp med Avloppsgrävning? Tveka inte att höra av er till oss på Firma Gräv & Last så hjälper vi er!

 

Vad bör man tänka på inför ett markarbete?

Vi har listat det viktigaste du bör tänka på inför ett markarbete!


• Det är viktigt att planera och tänka igenom innan du börjar med markarbetet.
• Vad händer med det överblivna materialet - Tänk på att det kan kosta pengar att få schaktmassor bortforslat.
• Undersök markförutsättningarna, detta göra du med en så kallad mark- och grundundersökning.
• Det är viktigt att anlägga husgrund på frostfritt djup.

Vi hjälper gärna till med bland annat dessa punkter och ger samtidigt rådgivning för att du ska få den mest fördelaktiga upplevelsen vid markarbeten.

 

Snöröjning och plogning

På vintern går våra maskiner för fullt åt Gävle kommun där vi arbetar med att ploga och köra bort snö samt lägga ut grus på Gävles gator. Vi arbetar även åt privata fastighetsägare med plogning vintertid.

 

Maskinpark med grävmaskiner

Vi har en maskinpark med stor kapacitet för att ta sig an både små och stora uppdrag. Vi har bland annat anläggningsmaskiner som grävmaskin, grävlastare och snöröjningsmaskiner. Kontakta oss för mer information.

 

Offertförfrågan

Vill du ha offert på en grundgrävning, stenläggning eller annat markarbete? Skicka offertförfrågan via vår kontaktsida här »

Man som lägger stenplattor
Gul grävmaskin som gräver i lera
Stenplattor
Stenplattor framför ett vitt hus
Man som lägger stenplattor
Gul grävmaskin som gräver i lera
Ljusa stenplattor i snyggt mönster

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK