Allt inom markarbeten & vinterunderhåll
Kontakta Firma Gräv & Last direkt här »

Start

Om Firma Gräv & Last

Firma Gräv & Last Utför alla slags gräv- och markarbeten i Gävleborg med omnejd. De senaste åren har vi arbetat mycket med nybyggda områden som till exempel Lindbacka och Västerbacken i Gävle. Vi erbjuder kvalitéarbeten inom alla slags förekommande markarbeten bland annat: Stenläggning, Stenläggningsarbeten, Grävning och Avloppsgrävning.

Genom vår höga servicenivå samt marknadsanpassade priser har vi blivit ett självklart val för många villaägare i Gävle. Vi har även samarbeten med större entreprenörer och företag där vi hjälper till med att förbereda tomter med hjälp av vår anpassade maskinpark.

På vintern går våra maskiner för fullt åt Gävle kommun där vi arbetar med att ploga och köra bort snö samt lägga ut grus på Gävles gator. Vi arbetar även åt privata fastighetsägare med plogning vintertid.

Vi säljer även marksten och material för alla typer av markarbeten.

Lång erfarenhet

Firma Gräv & Last har över 50 års erfarenhet i branschen och erbjuder kvalitéarbeten inom alla slags förekommande markarbeten.

Kontakta oss så kommer vi ut och hjälper er med en kostnadsfri offert samt eller om ni behöver hjälp med frågor kring markarbeten. kontakt »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK